DB Multiverse

News: Nous avatars: els Dimonis del Fred!

[DBM PAGE IMAGE]
Deixa'm-ho fer, ara. És responsabilitat meva.

Per matar la teva filla? Per què t'hauríem de donar via lliure?

Ja sé de què es tracta. La Son Bra és un cap de trons i mai havia estat capaç de controlar el segon nivell. El nostre pare havia promès protegir l'univers, contra ella si calia. De l'única manera que sap... matant-la.

Però no pots jutjar per tu mateix si la Son Bra ha creuat la línia vermella. I si esdevé una enemiga, és responsabilitat de tots nosaltres, i si és per causa de màgia, també tenim tècniques màgiques per fer-ne front. Ja n'havíem parlat.

Deixa de creure que estàs *sol*, pare!

Ximple! Ella ha venut l'ànima a en Babidi! Ha comès actes d'una crueltat sense precedents! I creieu que no ha traspassat la línia vermella?

Pel que em van dir, vas ser *tu* qui va vendre l'ànima a en Babidi. Tu *vas voler* el seu control, per això no el vas obeir. Tanmateix, la Bra ha estat controlada per sorpresa. Ella era la seva serventa, igual que els altres.
Dibuixat per:

Asura      

DB Multiverse
Pàgina 2336
[FR] Asura on Twitch!
En 2 dies, 16h
DBMultiverse Colors
Pàgina 172
Super Dragon Bros Z
Pàgina 40
Namekseijin Densetsu
Pàgina 475
321Y
Pàgina 271
Chibi Son Bra did her best!
Pàgina 151
2 dies, 8h

Nous avatars: els Dimonis del Fred!

[img][img]92 nous avatars disponibles!

Aneu al vostre perfil, seleccioneu "ALL" i cliqueu a "Mostra només els últims avatars afegits" per veure'ls!

Acolorits i seleccionats per HomolaGábor, Argelios, ZenBuu and Ammar.

Comenta aquesta notícia!

[partner]

Carregant els comentaris...
Idioma Notícies Llegeix Els autors Fil Rss Fanarts FAQ Guia del torneig Ajuda Universos Bonus Esdeveniments Promos Associats
EnglishFrançais日本語中文EspañolItalianoPortuguêsDeutschPolskiNederlandsTurcPortuguês BrasileiroMagyarGalegoCatalàNorskРусскийRomâniaEuskeraLietuviškaiCroatianKoreanSuomeksiעִבְרִיתБългарскиSvenskaΕλληνικάEspañol Latinoاللغة العربيةFilipinoLatineDanskCorsuBrezhonegVènetoLombard X